PDA

View Full Version : Jedi outcast



12-27-2002, 06:04 PM
ok, i ahve opengl installed and all but when i go to start jedi outacst.. well.this happens

JK2: v1.02a win-x86 Mar 4 2002
Initialising zone memory .....
----- FS_Startup -----
Current search path:
D:\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData\base\assets1.pk3 (8011 files)
D:\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData\base\assets0.pk3 (6674 files)
D:\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData/base

----------------------
14685 files in pk3 files
execing default.cfg
couldn't exec jk2config.cfg
couldn't exec autoexec.cfg
...detecting CPU, found Intel Pentium III

------- Input Initialization -------
Skipping check for DirectInput
Joystick is not active.
------------------------------------

------- Force Feedback Initialization -------
...inhibited, not initializing

----- Client Initialization -----
----- Initializing Renderer ----
-------------------------------
----- Client Initialization Complete -----
--- Common Initialization Complete ---
Working directory: D:\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData
----- R_Init -----
Initializing OpenGL subsystem
...initializing QGL
...calling LoadLibrary( 'C:\WINDOWS\SYSTEM\opengl32.dll' ): succeeded
...setting mode 3: 640 480 FS
...using desktop display depth of 32
...calling CDS: ok
...registered window class
...created window@0,0 (640x480)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 )
...23 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 )
...23 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...setting mode 3: 640 480 FS
...using colorsbits of 16
...calling CDS: ok
...created window@0,0 (640x480)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...23 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...23 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

12-27-2002, 06:18 PM
and yes i have tried everything posted by Xy@l_X
i am running a ME system, a 3dfx rage pro, linked to a voodoo 2,

12-28-2002, 06:54 AM
I'm having the same error message in JK-2 as well.It seems to be loading opengl ok till the " GLW_Choose PFD" line.
I'm running Win 98se,224mb,a Cel.1.4, and a Leadtek Ti 4200 using the 40.72 drivers. I've tried different settings in the display. I don't have a "DVA=0" line in the win.ini file. No 3DFx strings.What's the "GLW--failed to find Pixelformat thing anyway? In the Nvidia driver or with Windows?

Thanks Kenny

12-28-2002, 09:48 AM
I had that Problem, Try Downloading drivers for your 3d card. It worked for me.