PDA

View Full Version : I NEED HELP WITH MY OPENGL SUBSYSTEM!



ri0
11-15-2003, 05:20 PM
I need help with my opengl subsystem when i load MOHAA the console loads up then goes to a black screen then goes back to the desktop and it says in the MOHAAS Console --- Common Initialization ---
Medal of Honor Spearhead 2.0 win-x86 Oct 24 2002
----- FS_Startup -----
Current search path:
C:\PROGRA~1\EAGAME~1\MOHAA/mainta
C:\PROGRA~1\EAGAME~1\MOHAA\mainta\pak2.pk3 (767 files)
C:\PROGRA~1\EAGAME~1\MOHAA\mainta\pak1.pk3 (6969 files)
C:\PROGRA~1\EAGAME~1\MOHAA/main
C:\PROGRA~1\EAGAME~1\MOHAA\main\pak6.pk3 (104 files)
C:\PROGRA~1\EAGAME~1\MOHAA\main\Pak5.pk3 (259 files)
C:\PROGRA~1\EAGAME~1\MOHAA\main\Pak4.pk3 (593 files)
C:\PROGRA~1\EAGAME~1\MOHAA\main\Pak3.pk3 (669 files)
C:\PROGRA~1\EAGAME~1\MOHAA\main\Pak2.pk3 (4722 files)
C:\PROGRA~1\EAGAME~1\MOHAA\main\Pak1.pk3 (772 files)
C:\PROGRA~1\EAGAME~1\MOHAA\main\Pak0.pk3 (11175 files)

----------------------
26030 files in pk3 files
execing default.cfg
execing buildver.cfg
execing menu.cfg
execing newconfig.cfg
execing localize.cfg
Config: unnamedsoldier.cfg
couldn't exec configs/unnamedsoldier.cfg
execing safemode.cfg
couldn't exec localized.cfg
execing autoexec.cfg
Unknown command "fov"
couldn't exec custom.cfg
...detecting CPU, found Intel Pentium III

------- Input Initialization -------
Initializing DirectInput...
Couldn't set DI coop level
Falling back to Win32 mouse support...
------- Input Initialization Complete ------- 12
You are now setup for medium mode.
----- Client Initialization -----
Called FadeSound with: 0.000000
----- Initializing Renderer ----
----- R_Init -----
Initializing OpenGL subsystem
...initializing QGL
...calling LoadLibrary( 'C:\WINDOWS\System32\opengl32.dll' ): succeeded
...setting mode 3: 640 480 FS
...using colorsbits of 16
...calling CDS: ok
...registered window class
...created window@0,0 (640x480)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 16, 24, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 16, 24, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver
...initializing QGL
...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available
...shutting down QGL
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

plz help me i got a 2.55 ghz del cpu with good enough mb.

11-16-2003, 07:02 AM
Uh... yeah, but what about your video card?